Permanente make-up

PMU wenkbrauwen

Altijd volle wenkbrauwen

Permanente make-up wenkbrauwen

Elke dag verzorgd voor de dag komen, zonder uren voor de spiegel te hoeven staan. Het kan écht. Dankzij de verschillende permanente make-up behandelingen voor wenkbrauwen die wij in onze salon aanbieden, heb jij altijd mooie, volle wenkbrauwen.

Met uiterste precisie brengen onze gediplomeerde schoonheidsspecialist Melany de permanente wenkbrauwen aan. En omdat onze beautysalon is goedgekeurd door de GGD kan je er ook vanuit gaan dat alle permanente make-up vakkundig en hygiënisch gezet wordt. Als de microblading of powderbrows na 1 tot 2 jaar vervaagd of niet meer naar wens is, werken we dit graag voor je bij. Bel, mail of plan een afspraak bij ons in voor meer informatie.

 

Permanente_makeup_wenkbrauwen_microblading2

Microblading

Met onze microblading (hairstroke) techniek worden jouw wenkbrauwen op een natuurlijke manier op- en aangevuld met fijne pigmenten die we met een ultradunne naald aanbrengen. Zo heb jij de komende 1 tot 2 jaar de perfecte volle wenkbrauwen.
PMU_wenkbrauwen_Powderbrows_model-1

Powderbrows

Met onze powder brows techniek jouw wenkbrauwen ingeschaduwd met pigment. We brengen op een heel subtiele manier pigment aan op je wenkbrauwen met een PMU-apparaat. Zo heb jij de komende 1 tot 1,5 jaar de perfecte volle wenkbrauwen.

Voorbeelden permanente make-up

Bekijk voor en na foto’s van tevreden klanten:

Gerelateerde artikelen