Permanente make-up

Permanente eyeliner
Maak je ogen nóg sprekender
Permanente eyeliner
Maak je ogen nóg sprekender

Elke dag de perfecte oogopslag met permanente eyeliner

Geen gedoe meer met ongelijke of uitgelopen eyeliner, maar elke dag mooie verzorgde ogen. Zonder dat je uren voor de spiegel hoeft te staan. Dat is het resultaat van een permanente eyeliner behandeling bij Formosa.

Tijdens het intakegesprek kijken we welke kleur en vorm eyeliner het beste bij je ogen, de kleur van je wimpers, je huid en de vorm van je gezicht past. Met ‘gewone’ make-up tekenen we de eyeliner boven en/of onder je oog. Pas als jij helemaal tevreden bent met de kleur én de vorm, beginnen we met het aanbrengen van de permanente make-up eyeliner.

De behandeling is te vergelijken met het zetten van een tatoeage. Met de professionele apparatuur van Nouveau Coutour wordt er pigment in je huid geprikt. Dit is nogal een secuur werkje en daarom worden deze behandelingen bij Formosa alleen uitgevoerd door gediplomeerde specialistes. Daarnaast is onze salon ook GGD-goedgekeurd. Zo ben jij gegarandeerd van het beste eindresultaat.

Permanente_eyliner_boven

Eyeliner boven

Kies het opvullen van de wimperrand of een lijntje boven de ogen om je ogen sprekender te maken.
Permanente_eyliner_onder

Eyeliner onder

Altijd een wakkere en open blik. Met een dun of dikker lijntje onder je ogen, heb jij 24/7 het gevoel alsof je bent opgemaakt.

Eyeliner mét wing

Geen gedoe meer met je oogpotlood, maar altijd ‘the perfect wing’ als je kiest voor permanente eyeliner met wing.

Eyeliner boven & onder

Natuurlijk kan je de behandelingen ook combineren door zowel boven als onder je ogen een lijntje permanente eyeliner te laten zetten.

Voorbeelden permanente make-up

Bekijk voor en na foto’s van tevreden klanten:

Gerelateerde artikelen