Permanente make-up

Acne behandeling
Ga voor het beste resultaat
Acne behandeling
Ga voor het beste resultaat

Als ANBOS-schoonheidsspecialist zorgen wij dat jouw huid er weer schoon en fris uitziet

Als ANBOS-schoonheidsspecialist zorgen wij dat jouw huid er weer schoon en fris uitziet

Wanneer je last hebt van acne wil je er het liefst zo snel mogelijk vanaf. Toch werkt het uitknijpen van puistjes en mee-eters vaak averechts. Je moet hierbij precies weten wat je doet. Weet je dat niet dan krijg je littekens, wat je huid nog onrustiger maakt. 

Met de acnebehandeling van Formosa zijn (jeugd)puistjes verleden tijd. Wij gebruiken alleen maar professionele producten met een hoogwaardige concentratie aan werkstoffen voor jouw huid. Zodat jouw huid weer gaat stralen. En aangezien onze salon erkend is door veel zorgverzekeraars, kan jij jouw behandeling volledig vergoed krijgen als je aanvullend verzekerd bent!

Wat kun je verwachten in deze behandeling

Zeg maar doei tegen puistjes en mee-eters, dankzij deze zes stappen:

Het beste resultaat voor jouw huid

Natuurlijk kan je de behandeling één keer bij ons boeken. Maar om langer plezier te hebben van het resultaat, raden wij aan om een kuur te doen. Vooral als je huid erg acnegevoelig is, is dit voor jou de beste oplossing. Daarnaast is het erg belangrijk dat jij je huid ook thuis goed blijft verzorgen. Als je dat doet, zal je acne zichtbaar verminderd zijn voor langere tijd na een kuur van 3 tot 6 behandelingen. Omdat elke huid anders is, kunnen we uiteraard niets garanderen. Tijdens het intakegesprek zullen we bespreken hoeveel behandelingen je ongeveer nodig hebt. 

  • Een diep gereinigde huid
  • Kalmeert de huid en werkt ontstekingsremmend
  • Poriën worden verfijnd
  • Maakt de huid egaler
Acne_behandeling_zorgverzekering

Acnebehandeling declarabel?

Als erkend schoonheidsspecialist in Ede zijn we aangesloten bij de ANBOS. Dit betekent dat je de factuur van onze acnebehandeling bijna altijd kan indienen bij je zorgverzekeraar, als je aanvullend bent verzekerd. Benieuwd of de acnetherapie ook gedekt wordt door jouw zorgverzekeraar? Neem dan contact met ons op!

Wil je een behandeling of een kuur inplannen?

Happy customers

Lees een aantal reviews van onze tevreden klanten.