Ga voor
Een manicure
Ga voor
Een manicure

Formosa voor je manicure in Ede

Op zoek naar hét adres voor een manicure in Ede? Kom langs bij Formosa  en geef jouw handen en nagels een heerlijke behandeling. De salon is jouw O.P.I specialist en is gespecialiseerd in spa manicures. Een voordelig tarief en een persoonlijke benadering staan te allen tijde centraal.

O.P.I. Gelcolor nagelverzorging

Formosa werkt tijdens elke manicure met het merk O.P.I en is daarbij een erkende O.P.I. salon. Zo kun je tijdens jouw manicure kiezen voor GelColor by O.P.I. Deze nagelverzorging draag je als een gel, maar voelt en ziet eruit als nagellak. Geen tijd om je nagels steeds weer te lakken? Of ga je op vakantie en wil je zich geen zorgen maken over jouw nagellak? Ga dan voor GelColor by O.P.I. Wanneer je gellak laat zetten in de beautysalon in Ede ben je verzekerd van glanzende nagels voor minimaal 2 weken. Extra handig: de O.P.I. GelColor is eenvoudig zelf te verwijderen. Ook mooi op je teennagels voor een longlasting eindresultaat.

Spa manicure

Bij deze behandeling van Formosa worden je handen gescrubd en gemasseerd. Door middel van handmassages geeft jouw schoonheidsspecialiste een volledige ontspanning aan de huid van jouw handen. Je nagelriemen worden verzorgd tijdens deze manicure in Ede en je nagels worden in een mooie vorm gevijld. Hierbij luistert Formosa uitvoerig naar jouw wensen om kleuren toe te passen die geheel bij je als persoon passen.

Basis manicure€27,50

Boek nu
  • Nagelriemen verzorgen, nagels vijlen & voedende handcrème

Spa manicure€51,-

Boek nu
  • Scrub, massage, nagelriemen verzorgen, nagels vijlen & nagels lakken

Happy customers

Lees een aantal reviews van onze tevreden klanten.