Huidverbetering

Huidverbetering

Laat je huid stralen op elke leeftijd

Huidverbeterende behandelingen

Verslapping, rimpels. lijntjes, te weinig vocht, een doffe uitstraling en acne. Heb jij last van de eerste tekenen van huidveroudering? Breng jouw huid dan in een betere conditie met een gezichtsbehandeling, peeling en/of de huidverbeteringsproducten van schoonheidssalon Formosa in Ede.

Bekijk het complete aanbod aan huidverbeterende behandelingen

Een mooiere en jongere huid door huidverbeterende behandelingen

De huid is een van onze belangrijkste visitekaartjes. Het is dan ook niet gek dat steeds meer mensen aandacht besteden aan huidverzorging. Crèmes en gels worden ingezet om rimpels en andere oneffenheden tegen te gaan. Maar soms is dat niet genoeg. Dan heeft jouw huid een huidverbeterende behandeling nodig. Deze gaat namelijk verder waar huidverzorging ophoudt.

Met huidverbetering breng je jouw huid in een betere conditie. De producten die tijdens de gezichtsbehandelingen en peelingen worden gebruikt, dringen namelijk dieper door in de huid. De laag met basaalcellen krijgt extra stimulatie, waardoor er nieuwe gezonde cellen ontstaan. Deze nieuwe energie voor je huid kan je geven met onze gezichtsbehandelingen, peelingen en producten, allemaal afgestemd op jouw huid. Het resultaat? Een dikkere en vitalere huid met minder zichtbare rimpels.

Ben je geïnteresseerd in één van de huidverbeterende behandelingen in Ede? Vul het contactformulier in of bel naar 0318-221112. Via onderstaande button kun je ook meteen online een afspraak inplannen.