Bindweefselmassage

Bindweefselmassage

Geef je huid de perfecte natuurlijke glow

Geef je gezicht een flinke boost met een bindweefselmassage

Als je denkt dat je even lekker kunt ontspannen tijdens een bindweefselmassage heb je het mis. Toch heeft deze massagevorm wel heel veel voordelen voor je lichaam. Het verbetert je doorbloeding, de aanmaak van collageen en de afvoer van lymfevocht. Hiermee verbeter je de verslapte huid, vervaag je rimpels en fijne lijntjes en geef je de huid weer een gezonde gloed. Ook kan je huid voedingsstoffen uit een serum of hydraterende huidcrème beter opnemen. Het resultaat? Een stralend en fris gezicht!

Tijdens de intake van de bindweefselmassage voor het gezicht bespreken onze ervaren en gediplomeerde schoonheidsspecialisten samen met jou de wensen, het resultaat dat je kunt verwachten en de mogelijke oorzaken. Op basis daarvan stellen we een behandelplan op. We adviseren namelijk om de bindweefselmassage in kuurvorm toe te passen: één keer per week, 3 of 6 weken achter elkaar. Ook geven we advies over de beste huidverzorgingsroutine voor thuis, tussen de behandelingen door. Zo is zichtbaar huidverbeterend resultaat gegarandeerd.

Bindweefselmassage_ede_gezicht

Bindweefselmassage voor Gezicht

Verbeter jouw huidconditie aanzienlijk met een bindweefselmassage voor het gezicht. Met een speciale techniek stimuleren wij de aanmaak van collageen. Het resultaat? Een optimale doorbloeding, liftend effect en het verzachten van fijne lijntjes en rimpels.
microneedling_AntiAgeing

Anti ageing

Een andere manier om van jouw rimpels en fijne lijntjes af te komen, is onze anti ageing behandeling. Onze ervaren schoonheidsspecialistes helpen jou om er weer jaren jonger uit te zien en je huid te laten stralen.