Hier begint

jouw relax momentje

Jouw schoonheidssalon in Ede

Formosa is dé specialist op het gebied van schoonheidsbehandelingen. Van gezichtsbehandelingen, massages, huidverbetering en manicure tot permanente make-up, wimpers of harsen. Onze allround schoonheidsspecialisten laten jouw huid weer stralen tijdens een relaxmomentje in onze schoonheidssalon in Ede. Door hun ervaring bij diverse beautysalons en hun zorgvuldige werkwijze ben jij verzekerd van kwalitatieve huid- en gezichtsbehandelingen, tegen een scherpe prijs.

Het complete aanbod

Ontdek onze beautysalon

Jezelf weer even helemaal opladen van alle drukte uit het dagelijks leven? Boek dan één van de meer dan dertig schoonheidsbehandelingen bij beautysalon Formosa. Van gezichtsbehandelingen, wimperlifting, manicure en powderbrows tot peelings en massages; er is voor iedereen wel een passende behandeling. In onze schoonheidssalon aan de Willem Pijperlaan 10 in Ede kom je even helemaal tot rust.

Daarnaast ben je in onze gezellige salon altijd verzekerd van persoonlijke aandacht én de beste kwaliteit producten. Ook hebben al onze schoonheidsspecialisten de juiste diploma’s en de nodige ervaring in de beautybranche. Zodat wij jou de beste schoonheidsbehandeling aan kunnen bieden.

Heb je een korte vraag over een behandeling?