Voor elke gezichtsbehandeling in Ede

Is jouw huid toe aan verzorging, verjonging of een boost? Formosa in Ede heeft diverse gezichtsbehandelingen om je huid weer te laten stralen. Door middel van de juiste behandeling krijgt jouw huid zijn natuurlijke glans terug. Kom snel langs in de beautysalon aan Willem Pijperlaan 10 in Ede.

Bekijk het complete aanbod

Ga voor een facial!

Een anti-aging behandeling zorgt voor het vervagen van rimpels en een mooie glans op je gezicht. Daarbij neemt schoonheidsspecialiste Melany Scott al je stress weg en laat je volledig tot rust komen in haar salon.

Een onderdeel van de gezichtsbehandeling Ede kan zijn het harsen van gezichtsbeharing of het epileren en verven van de wenkbrauwen. De verwijderde haartjes zullen door deze behandeling voor langere tijd wegblijven en dat tegen een scherpe prijs.

Acne behandeling

Heb je last van acne? Jouw schoonheidsspecialiste verwijdert de dode en losse huidcellen die de poriën vernauwen of blokkeren met behulp van een huidzuurpeeling. Met deze gezichtsbehandeling zijn de poriën weer vrij voor het afvoeren van talg. Kom regelmatig langs voor een acne behandeling bij Formosa om mee-eters of comedonen te voorkomen. Bovendien stimuleren deze gezichtsbehandelingen huidvernieuwing en huidverbetering. Jouw schoonheidsspecialiste kijkt per persoon welke behandeling het meest geschikt is.

Ben je geïnteresseerd in één van de gezichtsbehandelingen in Ede? Vul het contactformulier in of bel naar 0318-221112. Via onderstaande button kun je ook meteen online een afspraak inplannen.

Happy customers

Lees een aantal reviews van onze tevreden klanten.