Microneedling

Voor de huid die wat extra aandacht nodig heeft

Een sterkere, soepelere en egalere huid. Dankzij een microneedling behandeling bij Formosa Ede is het mogelijk. Deze behandeling is namelijk geschikt voor anti-ageing, een oneffen huid, grove poriën, acne littekens. Wij geven jouw huid de aandacht die het nodig heeft. Het effect is direct zichtbaar. Al na één behandeling.

Wat microneedling jou oplevert:

Anti-ageing

Gladdere en frissere huid

Fijnere poriën

Minder rimpels en fijne lijntjes

Verbetering van de huidstructuur

Vermindering van pigmentvlekken

Opvulling van (acne)littekens

Vervlakking van operatie- of traumatische littekens

microneedling_AntiAgeing

Voor anti ageing

In deze behandeling gebruiken we anti-ageing serum. Het duurt ongeveer 20 minuten en we adviseren om je huid tussen elke behandeling twee weken rust te geven.Voor een optimaal resultaat, adviseren wij om een kuur af te nemen. Na vier à zes behandeling behaal je al een langdurig resultaat.

Nu boeken

microneedling_Acne

Voor acne

In deze behandeling gebruiken we acne serum. Het duurt ongeveer 20 minuten en we adviseren om je huid tussen elke behandeling twee weken rust te geven.Voor een optimaal resultaat, adviseren wij om een kuur af te nemen. Na vier à zes behandeling behaal je al een langdurig resultaat.

Nu boeken

microneedling_ede_behandeling

De behandeling: microneedling

Omdat elke huid anders is, zal iedereen ook anders reageren op de miconeedling behandeling. Daarom vindt er eerst altijd een uitgebreid intakeconsult plaats. Zo kunnen wij je huid goed beoordelen en een behandelplan opstellen.

De behandeling
Zoals bij bijna elke behandeling, beginnen we met het reinigen en ontsmetten we je huid. Daarna wordt er met een speciaal apparaat met zeer fijne naaldjes (de microneedling pen) in de huid gestempeld. Er ontstaan kleine kanaaltjes in de huid, waardoor de huid net genoeg wordt ‘geopend’ om geactiveerd te worden. Hierdoor kan er collageen en elastine aangemaakt worden, wat zorgt voor een stevigere en gladdere huid. Dankzij de behandeling worden acne, littekens, pigmentvlekken en fijne lijntjes oppervlakkiger. 

Zo reageert je huid op de behandeling
Na de behandeling ziet je huid er roze/rood uit. Ook kan de huid gaan schilferen of licht gaan zwellen. En heel soms kunnen er korstjes ontstaan. Dit is vooral na een intensieve behandeling. Het trekt vanzelf weer weg en zal na elke behandeling minder worden. Je huid raakt er namelijk aan gewend en wordt steviger: een teken dat de behandeling het juiste effect heeft. 

microneedling_nazorg

Zorg goed voor je huid: ook na de behandeling

Het is belangrijk dat jij je huid tussen de behandelingen door ook goed blijft verzorgen. Vooral als je de zon ingaat. Gebruik dan een zonnebrandcrème met een hoge SPH-factor (wij adviseren factor 50).

Meer weten over microneedling?

Happy customers

Lees een aantal reviews van onze tevreden klanten.