Chemische peeling

Laat jouw huid verjongen
met Chemische Peeling
Laat jouw huid verjongen
Chemische peeling

Jouw huid in no-time verjongen

Een chemische peeling kan beschadigde huid zonder veel down time vernieuwen. Het resultaat is al na enkele dagen zichtbaar. De peel zorgt voor tal van voedende en correctieve voordelen, terwijl de exfoliatie van de oppervlaktehuid lijntjes en rimpels bestrijdt. Met een aangepaste peeling gezicht kun je bepaalde condities ook specifiek gaan aanpakken.

wat_is_een_peeling

Wat is een peeling?

Een peeling is een cosmetische behandeling waarbij de bovenlaag van de huid wordt verwijderd. De verschillende behandelingen worden gecategoriseerd volgens de diepte van hun werkingen: oppervlakkig, medium of diep. De werkzame stoffen of “agents” zijn enzymen of chemicaliën. Enzymen zullen dan eerder ingezet worden bij lichte peelings (probleemloos toe te passen op zowat elk huidtype), terwijl chemicaliën voor diepere peelings zorgen.

Medik8 peelings

Bij Formosa werken we met de gereputeerde Medik8 peelings en met name met de Beta Peel, Light Peel en Age Peel. Deze peelings kunnen ingezet worden voor huidverbetering. De Light Peel is de mildste variant, waarbij overtollig talg bestreden wordt om rimpels en littekens te verzachten. De Age Peel hanteert effectieve combinaties van verschillende zuren om de huid gladder te maken en te vernieuwen, zodat fijne lijntjes, rimpels en imperfecties, en alle tekenen van huidveroudering worden tegengegaan. De Beta Peel is een peeling voor de acnehuid. Door dit probleem tegelijk op 3 fronten te bestrijden (mee-eters, verstopte poriën en ontstekingen) wordt er controle gewonnen en verlaagt het risico op toekomstige littekens aanzienlijk.

chemische_peeling_intake

Intake Chemische peeling

Gratis

Maak kennis met de salon en de behandeling.

Boeken

chemische_peeling

Chemische peeling

€81,-

Na de eerste behandeling zie je al gelijk resultaat!

Boeken

chemische_peeling_kuur

Chemische peeling kuur

va. €231,-

Kies voor een kuur van 3 of 6 keer voor het beste resultaat.

Boeken

chemische_peeling_boeken

Kies onze peelings!

Het is erg eenvoudig om de Medik8 peelings bij ons te laten uitvoeren. Je kunt ze apart verkrijgen of in handige kuren van 3 of 6 behandelingen. In onze prijslijst vind je een overzicht van kosten en kortingen. Boeken kan al snel online. Krijg je graag wat meer advies vooraf? Maak dan een afspraak voor een gratis Medik8 intake gesprek.

Meer weten over de prijzen van de Chemische Peelings?

Happy customers

Lees een aantal reviews van onze tevreden klanten.