Permanente make-up

Microblading
Maak je wenkbrauwen nóg sprekender
Microblading
Maak je wenkbrauwen nóg sprekender

Microblading

Sprekende wenkbrauwen kunnen ervoor zorgen dat je er niet alleen zelfverzekerder, maar ook jonger uit ziet. Helaas heeft niet iedereen van zichzelf perfecte, volle wenkbrauwen. Gelukkig kan permanente make up de oplossing bieden. Microblading is een van de twee PMU-technieken die wij in onze salon aanbieden.

Wat is microblading?

Tijdens deze behandeling worden de wenkbrauwen op natuurlijke wijze op- en aangevuld door middel van fijne pigmenten die met een ultradunne naald worden aangebracht. Deze wenkbrauwen hairstrokes techniek is ontzettend nauwkeurig en kan dus alleen door specialisten uitgevoerd worden.

De voordelen van micorblading, gezet door Formosa Ede

De microbladingtechniek zorgt voor een natuurlijk resultaat zonder harde lijnen. Dankzij de dunne naald die gebruikt wordt, kan het effect van echte wenkbrauwhaartjes perfect worden nagebootst.

Het resultaat is semi-permanent. Het blijft minimaal 1, maar vaak tot 2 jaar zitten.

Het laten zetten van permanente make-up is tijdbesparend. Je hoeft tenslotte niet meer iedere dag aan de slag met wenkbrauwpotlood.!

Deze nieuwe techniek is een stuk minder agressief en schadelijk voor de huid dan de traditionele vorm van tatoeëren die voorheen gebruikt werd.

Voor de wenkbrauwen hairstrokes behandeling vindt er altijd een consult plaats waarbij wij kijken naar jouw gezichtsvorm en natuurlijke wenkbrauwen. Natuurlijk luisteren we naar jouw persoonlijke wensen. Ook zorgen wij voor de nabehandeling van de wenkbrauwen. Gaat je voorkeur toch meer uit naar onze powder brows techniek? Bekijk dan de behandeling powderbrows.

ggd-keuring

Gecertificeerde salon

Onze salon is na inspectie van de GGD trotse bezitter van een officiële vergunning voor het aanbrengen van permanente make-up met de microblading techniek. Door onze vergunning ben je er van verzekerd dat de permanente make-up in onze beautysalon vakkundig en hygiënisch gezet wordt!

Meer weten over microblading?

Voorbeelden permanente make-up

Bekijk voor en na foto’s van tevreden klanten:

Gerelateerde artikelen