Wimperlifting

Wimperlifting
Maak je ogen nóg sprekender
Wimperlifting
Maak je ogen nóg sprekender

Wimperlifting

Gooi je wimperkruller maar in de prullenbak. Want na een wimperlifting behandeling bij beautysalon Formosa, heb je die niet meer nodig. Onze gecertificeerde schoonheidsspecialisten zorgen er namelijk voor dat jouw wimpers de perfecte krul hebben. Wel 4 tot 6 weken lang. En we kunnen je wimpers ook nog verven; dan heb je die mascara ook niet meer nodig.

wimperlifting_model

De behandeling: wimperlifting

Ook wel bekend als Lash Extend, Lash Lifting of Wimperpermanent: een permanentje voor je wimpers ; )

Voordat we beginnen, worden jouw wimpers gereinigd zodat ze schoon en vetvrij zijn. Zo blijft de krul beter zitten en dringt de wimperpermanent-vloeistof beter in de wimpers. Onze schoonheidsspecialist plakt op jouw bovenste ooglid, zo dicht mogelijk tegen de haargrens, een siliconen pad of wimperroller. En de rest van jouw oog wordt afgeplakt met een patch. Zo zorgen we ervoor dat er geen vloeistof in je ogen komt. De wimperpermanent-vloeistof wordt op het rollertje aangebracht en dan worden de wimpers met een borstel over de roller gekamd en gekruld.

Na de inwerktijd worden de wimperrollers en de patch verwijderd en halen we met een wattenstaafje de overtollige vloeistof weg. Als finishing touch brengen we een fixatie aan, zodat jouw krul nóg langer blijft zitten. En dan is het eindelijk zover: jij mag je ogen opendoen. Wauw, je ziet direct het resultaat van de behandeling. Je ogen zijn optisch groter en het lijkt zelfs alsof je meer wimpers hebt. Wil je nog meer effect? Laat je wimpers dan ook door ons verven, voor € 6,50 extra. Zo krijgen je wimpers een nog intensere blik en worden je ogen echte blikvangers*.

De voordelen van wimperlifting

Na een wimperpermanent zien je wimpers er langer en dikker uit. En als je jouw wimpers ook geverfd hebt bij ons, krijg je een nóg intensere blik. Maar een lashlifting kent meer voordelen:

  • 100% pijnloos én geen enkel risico op wimperverlies.
  • Bespaart je (‘s ochtends) een hoop tijd voor de spiegel.
  • Je wordt wakker én gaat naar bed met mooie ogen. Tot wel 4- 6 weken lang.
  • De wimperkruller en uitgelopen mascara zijn verleden tijd.
  • Waterproof, dus ook na een duik in het zwembad of na een dagje naar de sauna zitten jouw wimpers nog perfect.

Wimperlifting

Met deze behandeling worden jouw wimpers gekruld.
wimperlifting_verven_ede_prijs

Wimperlifting incl. verven

Wanneer je ook de wimpers wilt laten verven. Ideaal als je lichtere wimpers van jezelf hebt.
wimperlifting_Lash_extend_serum2

Wimpergroeiserum: voor langere wimpers

Wil je naast gekrulde wimpers ook langere wimpers? Koop dan het lash extend wimpergroeiserum in onze salon. Het serum maakt je wimpers (en wenkbrauwen) weer gezond en stimuleert de groei ervan. Hierdoor worden je haartjes niet alleen sterker, voller, langer en sterker, maar ook iets donkerder.

Waar wacht je nog op? Boek online snel een afspraak voor een wimperlift behandeling en start jouw zomer met een prachtige, stralende oogopslag.

Meer weten over wimperlifting, evt. in combinatie met het verven van je wimpers?

Happy customers

Lees een aantal reviews van onze tevreden klanten.