harsen-model2

Overtollige lichaamsbeharing verwijderen met harsen in Ede

Bij Formosa ben je aan het juiste adres voor jouw lichaam harsen in Ede. Wij zijn gespecialiseerd in het verwijderen van overtollige beharing rond de wenkbrauwen, bovenlip, kin, benen, armen, oksels, bikinilijn en rug tegen een scherpe prijs. Een persoonlijke benadering staat hierbij te allen tijde centraal.

Jouw lichaam

Door middel van je lichaam harsen ben je voor langere tijd van de betreffende beharing af en groeien er geen harde stoppels terug. Het haar wordt inclusief wortel uit het haarzakje verwijderd met een kleverige substantie. Zo blijft je haar gemiddeld voor 3 tot 5 weken weg. Een groot voordeel ten opzichte van scheren is dat je met deze wijze irritaties voorkomt. Hoe vaker je terugkomt, hoe effectiever de behandeling werkt. Formosa verwijdert met deze techniek overtollige beharing op bijna alle gewenste plekken op het lichaam.

Haar weghalen op alle gewenste plekken

Breng een bezoekje aan Formosa en je wenkbrauwen worden weer helemaal in model gebracht. Wenkbrauwen harsen is vaak een minder pijnlijke oplossing dan wenkbrauwen epileren. Ook wanneer je een ongewenste haargroei rond de bovenlip hebt, ben je van harte welkom in de beautysalon. Hier kunt je jouw bovenlip laten harsen. Staat de vakantie weer voor de deur? Kom in de salon langs om je bikinilijn, rug, oksels en benen te harsen. Zo ben je weer volledig zwembroek- of bikiniklaar. Jouw schoonheidsspecialist luistert tijdens het bezoek naar al je wensen en probeert deze zo goed mogelijk te realiseren. Hierbij neemt ze alle nodige tijd voor je.

Meer weten over het harsen in Ede bij Formosa Schoonheidsinstituut? Neem contact met ons op door te bellen naar 0318-221112 of het contactformulier in te vullen. Via deze weg kunt u tevens een afspraak maken. Meteen online een afspraak inplannen? Dit kan via onderstaande button.

 

Wij halen je haar weg op alle gewenste plekken!

Dé #1 schoonheidssalon in Ede en omstreken

Bovenlip€14,-

Boek nu

Kin€14,-

Boek nu

Bovenlip en kin€24,-

Boek nu

Gehele benen€43,-

Boek nu

Oksels€19,-

Boek nu

Bikinilijn€20,-

Boek nu

Rug€37,50

Boek nu