Permanente make-up

Powderbrows

Mooie wenkbrauwen, elk moment van de dag

Powderbrows; dé nieuwste trend op het gebied van permanente make-up voor wenkbrauwen

Elke ochtend weer opstaan met mooie volle wenkbrauwen. Dankzij permanente make-up (PMU) is het mogelijk! Onze schoonheidsspecialistes zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van de nieuwste PMU-trend voor wenkbrauwen: powder brows.

PMU_Powderbrows_model

Wat zijn powderbrows?

Bij powder brows  worden jouw wenkbrauwen ingeschaduwd met pigment. We brengen op een heel subtiele manier pigment aan op je wenkbrauwen met een PMU-apparaat. Hierdoor lijkt het alsof jij je wenkbrauwen hebt ingekleurd met wenkbrauwpoeder. 

Een variant van de powder brows zijn de ombre powderbrows. Hierbij wordt de voorkant lichter gezet dan het uiteinde, net zoals je natuurlijke wenkbrauwen meestal ook zijn.

Het grootste voordeel van de powderbrows is dat het semi-permanent is. Na ongeveer 1 jaar hoef je pas weer langs te komen voor een touch-up behandeling, zodat je nóg langer kunt genieten van mooie wenkbrauwen. Zonder dat je elke dag uren voor de spiegel staat. 

De voordelen van powderbrows, gezet door Formosa Ede

Deze powderbrowtechniek zorgt voor een natuurlijk resultaat zonder harde lijnen.

Het resultaat is semi-permanent. Het blijft ongeveer 1,5 jaar zitten.

Het laten zetten van permanente make-up is tijdbesparend. Je hoeft tenslotte niet meer iedere dag aan de slag met wenkbrauwpoeder!

Deze nieuwe techniek is een stuk minder agressief en schadelijk voor de huid dan de traditionele vorm van tatoeëren die voorheen gebruikt werd.

Voor de powder brow behandeling vindt er altijd een consult plaats waarbij wij kijken naar jouw gezichtsvorm en natuurlijke wenkbrauwen. Natuurlijk luisteren we naar jouw persoonlijke wensen. Ook zorgen wij voor de nabehandeling van de wenkbrauwen. Gaat je voorkeur toch meer uit naar onze hairstroke techniek? Bekijk dan de behandeling microblading.

ggd-keuring

Gecertificeerde salon

Onze salon is na inspectie van de GGD trotse bezitter van een officiële vergunning voor het aanbrengen van permanente make-up met de powder brow techniek. Door onze vergunning ben je er van verzekerd dat de permanente make-up in onze beautysalon vakkundig en hygiënisch gezet wordt!

Meer weten over powderbrows?

Voorbeelden permanente make-up

Bekijk voor en na foto’s van tevreden klanten:

Gerelateerde artikelen