O.P.I

O.P.I

O.P.I

Het is erg belangrijk dat de gezondheid en de kwaliteit van de natuurlijke nagels op nummer één staan, een belangrijk punt waar O.P.I naar streeft.

Maak kennis met O.P.I

De nagellakken staan bekend om hun mooie glans, fashionable kleuren en bied een luxe uitstraling aan die tegelijkertijd ook betaalbaar is. Ieder voor-en najaar worden er weer nieuwe kleuren op de markt gebracht, natuurlijk gebaseerd op de nieuwste mode en trends. Het is niets voor niets een nagellak die geliefd is onder bekende sterren als Katy Perry, Lady Gaga en Nicki Minaj. De kwaliteit voldoet aan veel wensen de lak blijft lang zitten, heeft een perfecte kleurdekking en bevat geen slechte stoffen zoals DBP, Formaldehyde of tolueen.

OPI-colors

De perfecte behandeling

Ben jij altijd al opzoek geweest naar een nagelverzorging die jou nagels voorziet van de perfecte glans? Dan is O.P.I dé nagelverzorging die jou hiervan verzekerd. O.P.I geeft jou nagels twee weken lang een perfect glanzende uitstraling met de bekende O.P.I gelcolor. Deze GelColor ziet er uit als een gel, maar draagt als een gewone nagellak en geeft je gelijk die glans die we zo graag willen hebben. Dit komt doordat de GelColor voor 100% bestaat uit gel, hierdoor geeft het de ideale hechting. Geniet van je vakantie, je bruiloft of dat ene feestje zonder dat je telkens hoeft na te denken of jou nagels er nog wel verzorgd uitzien. O.P.I bied jou die mogelijkheid zelfs voor je teen nagels. De O.P.I gelcolor wordt aangebracht door onze specialistes in de daarbij erkende salons. De gellak wordt uitgehard onder de daarvoor bestemde LED lamp. Hierdoor is de gellak direct droog en kun je na de behandeling alles weer doen zonder dat je kans loopt op een beschadiging. De gellak is zelf te verwijderen en geeft geen beschadiging aan je eigen natuurlijke nagels..

De beste behandelingen voor jouw handen

Naast jou te voorzien van de perfecte nagels kunnen we er nu ook voor zorgen dat je handen er verzorgd uitzien. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de pro spa manicure. De pro spa formule is speciaal ontwikkeld om de huid op de juiste manier te voeden en te beschermen. Deze productlijn is mede ontwikkeld door voorstaand dermatoloog Dr. Zena Gabriel. Hierdoor zijn de producten die wij gebruiken tijdens de pro spa manicure van hoge kwaliteit. Eventueel ook te gebruiken voor de voeten.

 

Manicure met O.P.I Gelcolor

Nagelriemen verzorgen, nagels vijlen, nagels lakken met O.P.I. Gelcolor & voedende handcrème

 

Manicure met Chrome effect

Nagelriemen verzorgen, nagels vijlen, nagels lakken met O.P.I. Gelcolor en Chrome effect & voedende handcrème.
Boek nu

French manicure

Nagelriemen verzorgen, nagels vijlen, nagels lakken met O.P.I. Gelcolor & voedende handcrème.
Boek nu

O.P.I Gelcolor voeten

Nagelriemen verzorgen, nagels vijlen, nagels lakken met O.P.I. Gelcolor & voedende voetcrème.
Boek nu
OPI-spa-manicure

Spa manicure

Nagelriemen verzorgen, nagels vijlen, nagels lakken met O.P.I. Gelcolor & voedende handcrème.
Boek nu

Nail art

Nagelriemen verzorgen, nagels vijlen, nagels lakken met O.P.I. Gelcolor & voedende handcrème.
Boek nu
Wil jij een behandeling met O.P.I producten boeken?

Happy customers

Lees een aantal reviews van onze tevreden klanten.

[wp-review id=”4937″]