Wat is microblading

Microblading

Sprekende wenkbrauwen kunnen ervoor zorgen dat je er niet alleen zelfverzekerder, maar ook jonger uit ziet. Helaas heeft niet iedereen van zichzelf perfecte, volle wenkbrauwen. Gelukkig kan permanente make up de oplossing bieden. In onze salon bieden wij deze PMU (permanente make-up) behandeling aan.

microblading-model.

Wat is permanente make-up wenkbrauwen?

Tijdens deze behandeling worden de wenkbrauwen op natuurlijke wijze op- en aangevuld door middel van fijne pigmenten die met een ultradunne naald worden aangebracht. Deze wenkbrauwen hairstrokes techniek is ontzettend nauwkeurig en kan dus alleen door specialisten uitgevoerd worden.

Wat zijn de voordelen van permanente make up?

Deze techniek zorgt voor een natuurlijk resultaat zonder harde lijnen. Dankzij de dunne naald die gebruikt wordt kan het effect van echte wenkbrauwhaartjes perfect worden nagebootst.

Het resultaat is semi-permanent. Het blijft minimaal 1, maar vaak tot 2 jaar zitten.

Het laten zetten van permanente make-up is tijdbesparend. Je hoeft tenslotte niet meer iedere dag aan de slag met wenkbrauwpotlood.!

Deze nieuwe techniek is een stuk minder agressief en schadelijk voor de huid dan de traditionele vorm van tatoeëren die voorheen gebruikt werd.

Voor de PMU behandeling vindt er altijd een consult plaats waarbij wij kijken naar jouw gezichtsvorm en natuurlijke wenkbrauwen. Uiteraard luisteren we naar jouw persoonlijke wensen. Ook zorgen wij voor de nabehandeling van de wenkbrauwen.

ggd-keuring

Gecertificeerde salon

Onze salon is na inspectie van de GGD trotse bezitter van een officiële vergunning voor het aanbrengen van Permanente make-up. Door onze vergunning ben je er van verzekerddat de permanente make-up in onze beautysalon vakkundig en hygiënisch gezet wordt!

Meer weten over permanente make-up wenkbrauwen en wenkbrauwen hairstrokes?