Verschil wimperextensions

Welke wimperextensions passen bij jou?

Het laten zetten van wimperextensions wordt steeds populairder, en het is niet moeilijk om te begrijpen waarom; met deze extensions ben je wekenlang verzekerd van lange, volle wimpers. Wij bieden drie soorten: wimperextensions one-by-one, wimperextensions 3D en wimperextensions Russian Volume. Maar hoe weet je welk type bij jou past? Hieronder vertellen wat de belangrijkste kenmerken van de verschillende soorten extensions zijn.

One-by-one

Zoals de naam al aangeeft, worden bij wimperextensions one-by-one de extensions één voor één aangebracht op de natuurlijke wimpers. Gemiddeld heeft een mens 60 tot 100 wimperharen per oog, en bij deze techniek wordt op bijna elke haar een wimper geplaatst. Dit zorgt niet alleen voor een natuurlijk effect direct na het zetten, maar ook wanneer de individuele extensions na zo’n 3 tot 4 weken één voor één uitvallen.

wimperextensions-aanbrengen

Wimperextensions 2D & 3D

Deze geavanceerde techniek is perfect wanneer je van jezelf niet veel wimperharen hebt. Op elke wimperhaar worden meerdere extensions geplaatst, wat zorgt voor een volle, verleidelijke oogopslag. De extensions die wij hiervoor gebruiken zijn extreem dun en gemaakt van zijde, wat als resultaat heeft dat deze extensions heel natuurlijk ogen. Een andere optie is de wimperextensions 2D techniek, waarbij op elke wimper 2 extensions worden aangebracht. Met wimperextensions 3D creëer je net iets meer volume dan met wimperextensions 2D. Welk type het meest geschikt is hangt af van jouw persoonlijke voorkeur.

Russian volume

Ook bij deze behandeling worden er meerdere extensions per wimper aangebracht. Een belangrijk kenmerk van wimperextensions Russian Volume is dat er lichtere, dunnere plukjes gebruikt worden. Daarnaast zijn deze extensions goed bestand zijn tegen water, wat betekent dat je er gewoon mee kunt douchen en zwemmen. Deze wimpers worden ook wel 4D tot 6D wimpers genoemd.

Weet jij al welke wimpers bij jou passen?