Blog

Maak kennis met Esther!

Vanaf vandaag begint onze nieuwe schoonheidsspecialiste Esther bij Formosa! Zij zal naast Melany ook de schoonheidsbehandelingen uitvoeren. Ben jij benieuwd waarom Esther zo enthousiast van beauty wordt? Lees alles over haar in dit bericht!

Mijn naam is..
Esther ter Mors. Ik ben 19 jaar oud en ik woon in Ede.

Ik krijg energie in het dagelijks leven van…
sporten en met vriendinnen op stap gaan. Zo vind ik het leuk om in het weekend een drankje op het museumplein te doen! Verder ben ik graag bezig met mijn uiterlijke verzorging. Ik gebruik daarom zelf altijd de beste producten voor mijn huid en zorg ervoor dat mijn nagels altijd goed eruit zien met gellak!

Mijn beauty skills heb ik geleerd op….
het ROC A12/ Dulon College in Ede. Hier heb in mijn MBO Allround schoonheidsspecialiste succesvol behaald.

Zolang heb ik ervaring in de beauty branche…
Tijdens mijn opleiding heb ik alle 3 de jaren stage gelopen. In deze salons werd ik volledig ingezet voor de schoonheidsbehandelingen. Na mijn laatste stage heb ik het geluk gehad om een langere tijd te blijven werken.

Ik word zo enthousiast van Beauty wanneer…
je kunt zien hoeveel je verschil kan maken met een goede behandeling. Door goed te luisteren naar de klant kun je het beste behandelplan maken. De voor- en na foto’s gebruik ik om een goed resultaat te zien. Ik vind het leuk om iemand van zijn onzekerheid af te helpen en krijg daar enorm veel energie van.

Dit vak geeft mij iedere dag energie, omdat:
ik het leuk vind om schoonheidsbehandelingen te geven én om iemand even lekker in de watten te leggen. Ik ga daarom elke dag met plezier naar mijn werk!

Formosa past zo goed bij mij, omdat:
ik dit een erg leuke salon vind. De behandelingen die in de salon worden gegeven zijn de behandelingen die ik zelf graag uitvoer. Zo zet ik bij mezelf altijd gellak, zodat mijn handen er dagelijks verzorgd uitzien. Ik heb enorm veel zin om bij Formosa te helpen om iedere klant stralend én ontspannen de salon te laten verlaten!

 

Beschikbaarheid en behandelingen

Esther zal vanaf 2 oktober iedere woensdag, donderdag en vrijdag voor behandelingen beschikbaar zijn. Jij kunt nog steeds kiezen door welke schoonheidsspecialiste je geholpen wilt worden. Deze keuze is direct bij de eerste stap zichtbaar.

Esther zal jou voorlopig helpen met de volgende behandelingen:

  • Alle gezichtsbehandelingen
  • Huidverbetering
  • Manicure & voetbehandelingen
  • Harsen
  • Massages

Wil jij door Esther behandeld worden?

Kies Esther bij stap 1 in het boekingssysteem.