Duo behandeling

Samen gezellig een
Duo behandeling
Samen gezellig een
Duo behandeling

Duo behandeling Ede

Tijdens een middag of avondje uit met je vriendinnen, zus(je), moeder of dochter kan een schoonheidsbehandeling niet ontbreken. Toch?! Even er tussenuit; samen genieten en ontspannen. Dat kan vanaf nu ook bij schoonheidssalon Formosa in Ede. Word samen compleet in de watten gelegd tijdens een duo-behandeling in onze beautysalon

wat_is_een_peeling

De behandeling

Tijdens de duo-behandeling worden jullie altijd tegelijkertijd én naast elkaar behandeld door onze ervaren schoonheidsspecialisten. Wel zo gezellig! Voor of na de behandeling schenken we een drankje in met wat lekkers erbij. Zo is er ook nog voldoende tijd om even bij te kletsen. Totdat we een maskertje op je gezicht doen, want dan is het tijd om even helemaal stil te zijn en te ontspannen.

Je kunt de duo-behandeling ook boeken in combinatie met één van onze andere behandelingen. Wat dacht je van het laten zetten van wimperextensions, het laten harsen van je benen of een massage? Zo maak je er samen een échte beautydag van!

It’s time to relax! En met één van onze duo-schoonheidsbehandelingen komt dat helemaal goed. Kies voor een gezichtsbehandeling, massage of het laten zetten van wimperextensions en kom samen even helemaal tot rust.

Facials

Met o.a. een peeling, gezichtsmassage, masker en een voedende dagcrème laten onze specialisten jouw huid weer stralen. Kies uit een gezichtsbehandeling van 30, 60 of 75 minuten.

Meer informatie

Duo_behandeling_massages

Massages

Even alle stress eruit? Kies dan voor een massage. Specifiek voor je rug, nek en schouders of een totale lichaamsmassage. Na afloop voel jij je hoe dan ook weer als herboren.

Meer informatie

Duo_behandeling_wimperextensions

Wimperextensions

Snel en zorgvuldig brengen wij de wimpers bij jou aan. Zo heb je drie tot vier weken de mooiste en volste wimpers. Voor een duo-behandeling heb je bij ons de keuze uit de one-by-one techniek.

Meer informatie

Doe een behandeling cadeau

Gun jij iemand anders nou ook zo’n compleet verzorgde behandeling? Geef dan een cadeaubon van Formosa cadeau. Jij bepaalt het bedrag en wij maken er een mooi beautypakketje van. En dat alles kan al vanaf € 10,-. Degene die je het cadeau geeft, mag vervolgens zelf kiezen voor welke behandeling hij/zij de bon verzilvert. En met keuze uit ruim dertig behandelingen, zit er voor iedereen wel wat bij.

Klaar om samen te genieten?